Följ sidan "Tävlingsresultat SBK"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Tävlingsresultat SBK

(2020-09-21 09:17)
Anders Jensen ensam skytt från Stockholm i helgens DM i Jakt/Fält i Stallarholmen. En finfin silverpeng i Jakt och en 5:e placering i Fält. Bra skjutet!

(2020-09-21 09:11)
Tre Stockholmsskyttar på plats i helgens Färgpilen i Hallsberg. Bronspeng till Joakim Hassila i BEH, 5:e plats för Urban Thorslund BEH och 5:e plats i REH för Gonzalo Irigoyen. Väl skjutet!

(2020-06-29 09:08)
Sigrid Johanssons Minne 2020 cyber avklarad med 66 härliga skyttar i riktigt högsommarvärme! Tack och grattis till alla deltagande klubbar och skyttar, vi i värdklubben grattar våra allra nyaste tävlande Helena, Mikael och Anders lite extra!

E-post: info@stockholmsbk.se