Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anders Ek Bågskytteskolan

Prova På


 

Prova På Bågskytte

Prova På är 2 timmars bågskytte vid ett tillfälle under några lördagar på vår utomhusbana vid Ryttarstadion eller -under vinterhalvåret - inomhus i Högdalshallen.

Ålder: 10 år och upp.

All bågskytteutrustning finns på plats.
Pris: 400 kr/person, oavsett ålder.

Vi undervisar på svenska. Du kommer att få en bra introduktion till bågskytte; säkerhet, grundteknik och bågens funktion. Och en massa skytte såklart. Vi tar en fikapaus i mitten och vi avslutar alltid med en rolig tävling. All information om hur du gör om du vill fortsätta med bågskytte får du vid Prova På-tillfället.

Om skytten har särskilda behov så tar vi givetvis hänsyn till det, bl.a. genom utbildning i mindre grupper eller enskilt. Hör av dig om det är aktuellt.

Vi skjuter utomhus, håller avstånd och steriliserar utrustningen mellan varje pass.

Våra tillfällen under våren 2021 är nu genomförda. På denna sida kommer du i augusti kunna anmäla dig till höstens Prova-Påtillfällen. 

Den som har bestämt sig för att börja med bågskytte kan anmäla sig till en privat nybörjarkurs, ”Bågskytteskolan”. Kursen omfattar 7 tillfällen. Vill du veta mer, maila This is a mailto link.

Är ni en mindre eller större grupp? Gå då in under fliken Gruppskjutning, och gör en förfrågan så får ni en garanterat rolig gruppaktivitet som passar alla!

 // Stockholms BK

Uppdaterad: 14 SEP 2018 00:41 Skribent: Stine Åséll

Ianseo

Instagram

 Facebook

Postadress:
Stockholms BK - Bågskytte
c/o Priklonsky, Öregrundsgatan 7
11559 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info