Nyheter Bågskytteförbundet

Höstläger ungdomar 10 & 13klass

Järnvägens Bågskytteförening bjuder in till höstläger Detta läger vänder sig till ALLA ungdomar i 10- och 13-klass. Det spelar ingen roll om är ny skytt eller har skjutit i i flera år.

Datum: 18-19 oktober 2014

Tid & Plats: Vi samlas i Järnvägens inomhuslokal i Tomta. Lördagen den 18/10 kl.10.00

Lördag förmiddag åker 13-klassarna till Öppet hus på Alléskolan för information om den kommande bågskytteprofilen. 10-klass åker till Allébadet och badar.kl. 13 lunch, eftermiddagen fritt bågskytte.Lördagskvällen avslutas med middag, lekar och film.Söndag förmiddag skjuter vi Allépilen 60pil för 10-16 klass. Sedan slutUtrustning: Bågskyttematerial, luftmadrass, sovsäck + kudde,duschgrejor och badkläder

Kostnad: 200 kr/pers. inklusive bad och startavgift på tävlingen.Sätts in klubbvis på Bg: 5600-6281

Vid anmälan behöver vi personnummer samt kontaktuppgifter till en förälder om något mot förmodan skulle hända under helgen. Glöm inte att anmäla eventuell specialkost.

Anmälan: Emil Arnesson: earnesson@gmail.com

Senast onsdagen den 15:e oktober

Information: Emil Arnesson 070-7747934www.jif.nu

Järnvägens bana, både den gamla och den nya är känd för att vara Sveriges rekordsäkraste bana. Nu kanske även på världsnivå.

Junior-SM inne 14-15 nov

(2020-09-17 13:36)
Nu finns inbjudan till JSM mm på i@nseo.net

Coronakorren i mål

(2020-09-14 09:12)
Tionde omgången klar. Komihåg rensa cacheminnet om den inte ser förnyad ut för dig.

Trots att finalen för 2019-2020 ännu inte är avgjord är det dags att tänka på kommande säsong.

Senior-SM i Skurup

(2020-09-07 09:36)
SM för elitklasserna kommer genomföras i Skurup 31/10-1/11.

Järnvägen och Bågskyttegymnasiets Leo Pettersson noterade två världsrekord på dagens tävling i Upplands Väsby

Inför höstens nyrekrytering så är det bra att ha ett informationsmaterial, kanske viktigare än någonsin. Se den som pdf tillsvidare

Femte omgången av tio, fem bästa räknas, och du redovisar ditt bästa resultat för veckan. Dessutom kan du skjuta "ifatt". Vilket innebär att du alltid kan komma ifatt så länge Coronakorren pågår.

Utbildning steg 1

(2020-08-06 11:26)
Nu är det dags att utveckla dig som tränare i föreningen eller kanske passa på att förnya dina kunskaper.

Nu är vi igång. Första resultatsammanställningarna är gjorda. Har du missat? Det är bara skicka in så fylls dina resultat på vartefter.

Svenskt rekord av Leo

(2020-07-15 20:34)
Leo Pettersson, Järnvägen Hallsberg, höjde det svenska rekordet i HB16 till 342 från de 330 han själv noterade för någon vecka sedan.

Svenskt rekord av Åke

(2020-07-13 19:40)
Åke Svensson, Fjädern Karlskoga, höjde på måndagskvällen det svenska rekordet i barebow på 50 m. Det nya rekordet är nu 657 poäng. Det är ett rekord som visat sig svårslaget innan.

RF och bågskytteförbundet kartlägger för närvarande hur våra äldre bågskyttar är fördelade i föreningar.

Nu är årets korre genomförd, lag för seniorer och äldre och individuellt för junior. Trots Corona fler juniorer i år jfr fg år:-)

Tionde omgången och därmed sista för Corona-korren är nu genomförd. Flera resultatuppställningar kommer inom kort

E-post: info@stockholmsbk.se