Nyheter Bågskytteförbundet

Höstläger ungdomar 10 & 13klass

Järnvägens Bågskytteförening bjuder in till höstläger Detta läger vänder sig till ALLA ungdomar i 10- och 13-klass. Det spelar ingen roll om är ny skytt eller har skjutit i i flera år.

Datum: 18-19 oktober 2014

Tid & Plats: Vi samlas i Järnvägens inomhuslokal i Tomta. Lördagen den 18/10 kl.10.00

Lördag förmiddag åker 13-klassarna till Öppet hus på Alléskolan för information om den kommande bågskytteprofilen. 10-klass åker till Allébadet och badar.kl. 13 lunch, eftermiddagen fritt bågskytte.Lördagskvällen avslutas med middag, lekar och film.Söndag förmiddag skjuter vi Allépilen 60pil för 10-16 klass. Sedan slutUtrustning: Bågskyttematerial, luftmadrass, sovsäck + kudde,duschgrejor och badkläder

Kostnad: 200 kr/pers. inklusive bad och startavgift på tävlingen.Sätts in klubbvis på Bg: 5600-6281

Vid anmälan behöver vi personnummer samt kontaktuppgifter till en förälder om något mot förmodan skulle hända under helgen. Glöm inte att anmäla eventuell specialkost.

Anmälan: Emil Arnesson: earnesson@gmail.com

Senast onsdagen den 15:e oktober

Information: Emil Arnesson 070-7747934www.jif.nu

Dags för det sista OS-kvalet till Tokyo, det genomförs i Paris i anslutning till den trejde och sista deltävlingen i World Cup

WAE - succé

(2021-06-11 14:29)
Svenska bågskytteförbundet liksom  Riksidrottsförbundet satsar på att komma fram i de internationella organisationerna efter att under några år tappat fart. Men idag vände det, för oss i allafall.

SBF söker filmskapare

(2021-06-10 13:07)
Svenska Bågskytteförbundet söker en person, eller flera eller företag som har erfarenhet av att skapa kortfilmer.

Utbildningsportal

(2021-06-01 20:13)
Några av våra utbildningar har äntligen digitaliserats! Läs mer för mer information.

EM i Tavla

(2021-05-25 19:20)
Dags för EM i tavla i Antalya, Turkiet, 31/5-5/6. Ett EM som skulle ha avgjorts 2020

Coronakorren utomhus har smygit igång, nu är sjunde omgången genomförd av 19 veckor, fem bästa räknas.

Elitverksamheten i förbundet har under många år dragits med stora problem att få ihop ekonomin, det ser inte ljusare ut framåt heller.

På förmiddagen nåddes vi av nyheten att SOK ska starta ett tränarprogram som heter "Olympisk Offensiv - Kvinnliga tränare".

Då Covid19-restriktionerna hindrar ett normalt tävlande så genomförde på lördagen Mjölby en kombination av inbjudningstävling för tavellandslagen och en online-version för övriga.

Konferensen Bågskytte för alla? blev en stor succé!

Vill du lyfta våra tränare? Förbundet har i sin strategiska plan som ett av målen att få flera men också mer professionella ledare, i detta fall tränare. Vill du vara med på resan?

Förbundsårsmötet

(2021-04-17 15:55)
Carina Olsson omvaldes som ordförande samt att Kåre Nordström, Timrå, valdes in som ledamot i styrelsen på lördagens förbundsårsmöte. Mötes leddes av RF-SISU:s Anna Iwarsson med en stadig hand.

Förbundsårsmöte

(2021-04-17 10:15)
Den 17 april kl 13 inbjuder förbundsstyrelsen till Förbundsårsmöte(stämma). Även i år kommer den genomföras digitalt.

Hej och välkommen till en digital workshop i jämställdhet och inkludering! I vår vision står det "Bågskytte för alla, överallt, alltid" Men är det verkligen så? Behandlar vi varandra lika och är alla verkligen välkomna i våra föreningar?

Förbundsstyrelsen har beslutat ge följande rekommendationer för arrangemang under våren och försommaren i år. Det råder än så länge tävlingsförbud men vi behöver inte ställa in för det, vi ställer om.

E-post: info@stockholmsbk.se