Nyheter Bågskytteförbundet

Höstläger ungdomar 10 & 13klass

Järnvägens Bågskytteförening bjuder in till höstläger Detta läger vänder sig till ALLA ungdomar i 10- och 13-klass. Det spelar ingen roll om är ny skytt eller har skjutit i i flera år.

Datum: 18-19 oktober 2014

Tid & Plats: Vi samlas i Järnvägens inomhuslokal i Tomta. Lördagen den 18/10 kl.10.00

Lördag förmiddag åker 13-klassarna till Öppet hus på Alléskolan för information om den kommande bågskytteprofilen. 10-klass åker till Allébadet och badar.kl. 13 lunch, eftermiddagen fritt bågskytte.Lördagskvällen avslutas med middag, lekar och film.Söndag förmiddag skjuter vi Allépilen 60pil för 10-16 klass. Sedan slutUtrustning: Bågskyttematerial, luftmadrass, sovsäck + kudde,duschgrejor och badkläder

Kostnad: 200 kr/pers. inklusive bad och startavgift på tävlingen.Sätts in klubbvis på Bg: 5600-6281

Vid anmälan behöver vi personnummer samt kontaktuppgifter till en förälder om något mot förmodan skulle hända under helgen. Glöm inte att anmäla eventuell specialkost.

Anmälan: Emil Arnesson: earnesson@gmail.com

Senast onsdagen den 15:e oktober

Information: Emil Arnesson 070-7747934www.jif.nu

Det stramas åt alltmer, och vi förväntas följa det även inom vår idrott

Med anledning av inställda inomhus-SM(nu flyttade till hösten) så utlystes en bidragskampanj.

Båda inomhus-SM har fått nya datum, Senior-SM 31/10-1/11 Skurup och JSM 14-15 nov Timrå.

NUM 2020 inställt

(2020-03-24 12:36)
Sturarna, Uppsala, och förbundsstyrelsen, efter samråd med de övriga nordiska länderna, bestämde igår att ställa in årets NUM pga osäkerheten runt Corona.

Vi, som resten av samhället har ansvar att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Årets förbundsårsmöte kommer genomföras via Teams

Vi öppnar möjlighet för att bidra till kostnadstäckningen av våra två inställda SM, vilka båda var långt framme i både planering och i genomförande. Vill du bidra? Använd swish 1232800639

Corona - Nytt beslut

(2020-03-12 16:12)
Förbundsstyrelsen samlades till ett nytt möte kl 16:30 idag och tog där ett enigt beslut att ställa in både JSM i Timrå och SM i Skurup

Corona-viruset

(2020-03-11 16:11)
Som troligen alla är medvetna om så har Folkhälsomyndigheten, och därmed regeringen, idag satt stopp för alla sammankomster med mer än 500 personer.

Finalen avgörs inte 27 mars

Vi inom svenskt bågskytte följer det RF anger i frågan om risker och åtgärder pga Covid-viruset.

2019 blev ett rekordår för Städa Sverige! Hela 15 556 idrottsungdomar och ledare städade sin närmiljö med sin förening under året. Förutom miljönyttan gav verksamheten totalt 6,4 miljoner kronor till de medverkande föreningarna.

Sista dagen att söka för hösten är den 25 feb

Slutresultat för vintersäsongens korre klart

Nu kan din förening boka IANSEO-kit till era tävlingar.

E-post: info@stockholmsbk.se