Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

Ångerrätt

Information om ångerrätt:

Du har rätt att frånträda med Stockholms Bågskjutningsklubb ingått avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar.
Ångerfristen löper ut 14 dagar efter fakturadatum
.
Vill du utöva ångerrätten ska du till Stockholms Bågskjutningsklubb skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet (t.ex. ett brev som skickas per e-post till This is a mailto link).
För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Verkan av utövad ångerrätt
Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig. Återbetalningen kommer att ske utan
onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.

Uppdaterad: 18 OKT 2022 13:54 Skribent: Per Bengtsson