Funktionärer till SM inomhus!

31 JAN 2022 12:36
Stockholms Bågskjutningsklubb har fått det ärofyllda uppdraget att anordna detta års Svenska Mästerskap inomhus i Vinnarhallen på Bosön, Lidingö.
  • Uppdaterad: 31 JAN 2022 12:36

[In English below]

Här kan ni se inbjudan till och läsa mer om tävlingen

För att kunna anordna detta SM så behöver vi vara många som hjälps åt! Viktigast av allt är att vi behöver funktionärer som hjälper till innan, under och efter tävlingen! Vi behöver funktionärer både på fredagen den 18/3, lördagen den 19/3 och söndagen den 20/3.

Detta är även ett strålande tillfälle att träffa och lära känna andra medlemmar i klubben!

Funktionärsarbetets uppgifter inkluderar bland annat att:
- Ställa i ordning buttar, tävlingsområdet, m.m. i samband med tävling.
- Dra och tejpa sladdar för signalsystem.
- Hjälpa sekretariatet med diverse uppgifter (t.ex. ackreditering eller utbyte av handenheter).

Det finns både lättare och tyngre funktionärsuppgifter, och man behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att kunna hjälpa till! Vi hjälps åt, kommunicerar och lär varandra vad som ska göras och hur (t.ex. hur buttarna ska stå), m.m.

Fyll i de dagar/tider som du kan hjälpa till här i formuläret

Om du närvarar en hel dag så bjuder vi självklart på lunch.

Hör av er till This is a mailto link ifall ni har några frågor!

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen genom Tävlingskommittén

_______________________________________________

Stockholms Bågskjutningsklubb has been given the honorable task of organizing this year's indoor Swedish Championships indoor in Vinnarhallen on Bosön (Lidingö). Here you can see the invitation to and read more about the competition

To be able to organize this competition, we need to be many people helping out! Most important of all is that we need competition helpers ("funktionärer”) who help before, during and after the competition!
We need competition helpers both on Friday (March 18), Saturday (March 19) and Sunday (March 20), but you do not have to help out all days and times.

This is also a great opportunity to meet and get to know other members of the club!

The tasks of the competition helpers work include:
- Arrange targets, competition area, etc. in connection with the competition.
- Lay down and tape cables for signaling systems.
- Assist the secretariat with various tasks (eg accreditation or exchange of handheld devices).

There are both lighter and heavier functionary (competition helper) tasks, and you do not need to have any previous experience to be able to help! We help each other, communicate and teach each other what to do and how (e.g. how the targets should stand), etc.

Fill in the days / times you can help by filling out this form

For participation in the competition, a valid vaccination certificate must be presented. This applies to both shooters and competition helpers.
If you help out for a whole day, we offer free lunch.

Contact This is a mailto link if you have any questions!

Best regards,
Styrelsen through Tävlingskommittén
(The Board with the Competition Committee)

Skribent: Stine Åséll