Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Stockholmspilen 2019!

19 FEB 2019 18:44
All hands on deck!
  • Uppdaterad: 19 FEB 2019 18:44

Nu på lördag den 23/2 arrangerar Stockholms BK den årliga 60-pilstävlingen Stockholmspilen i stora handbollshallen i andra änden av Högdalshallen. För att kunna genomföra tävlingar på ett smidigt sätt behöver vi vara många som hjälper till. Ingen uppgift är för liten och ju fler vi är som bidrar desto roligare blir det såklart. Har du möjlighet att komma och hjälpa till, anmäl dig till This is a mailto link.
Så här ser schemat ut för helgen: 
Fredagen 22/2 kl 18.00 samlas vi och bygger upp hall och buttar. Det är både lite tyngre jobb och många lätta uppgifter, så alla kan vara till hjälp. Klubben bjuder på macka och fika såklart. 
Lördag morgon kl. 08.00 samlas vi igen för att få i ordning det sista innan skyttarna anländer. Kaffe/te och mat är naturligtvis fritt till alla funktionärer under dagen. Här behövs framförallt tavelvärdar under tävlingen som hjälper till att byta ut slitna tapeter och håller snyggt runt buttarna. Lätta uppgifter som alla kan hjälpa till med. 
Vid tävlingens slut plockar vi ihop och efteråt bjuder vi på den tävlingsmat som inte sålts och pratar om dagen. SBK:are som tävlar denna dag stannar givetvis kvar och hjälper till efter prisutdelningen. 
Varmt välkomna till två trevliga dagar! 
Skribent: Stine Åséll
E-post: Adressen Gömd

Ianseo

Instagram

 Facebook

Postadress:
Stockholms BK - Bågskytte
c/o Priklonsky, Öregrundsgatan 7
11559 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info