Hoppa till sidans innehåll

KLUBBMÄSTERSKAP 2019

04 NOV 2019 21:48
Hej Stockholmsskyttar!

Den 8 december kl.12.00 är det dags för Stockholms BK’s Klubbmästerskap 2019!
  • Skapad: 04 NOV 2019 21:48

Alla kan vara med och tävla om den ärofyllda klubbtiteln, oavsett erfarenhet, skjutstil eller ålder tack vare vårt enkla handicap-system. Du behöver inte heller ha tävlingslicens för att delta. Alla kan vinna, nybörjare som erfaren!

Hur går det till?

Vi tävlar inte om en enskild klubbmästartitel. Formatet är i stället en lagtävling. Varje lag består av tre skyttar (undantagsvis kan det bli 2 skyttar för att det ska gå jämnt upp) med mixade klasser och åldrar där alla skjutstilar kan ingå.  

Lagen lottas och tävlingen startar därefter med en grundomgång där alla lag skjuter 5 serier vardera med 2 pilar per skytt. Baserat på de skjutna poängen fastställs sedan handicap och placering i matchstegen.

Efter grundomgången startar matcherna, där varje lag skjuter 6 pilar per serie. Vinst för skjuten serie ger 2 poäng och först till 5 poäng vinner. Vid lika 4 – 4 skjuts en shoot off för att avgöra vinnarlaget. Alla skjuter från 18-meterslinjen, men då tapeterna anpassas efter skjutstil och alla har med sig sitt handicap så jämnas oddsen ut.  

Vinnarlaget får förutom den stora äran att under ett helt år bära KM-titeln också presentkort på Bågar & Pilar. Ett fint tillfälle att lära känna fler skyttar i klubben, utbyta erfarenheter och ha trevligt tillsammans.

Efter avslutad tävling kommer höstens serietävling L’autunno att avgöras i en spännande semi- och medaljfinal! Självklart bjuds det på något lättare att äta och gott fika under dagen.     

Anmälan: senast den 2/12 till This is a mailto link

Mycket varmt välkomna! 

// Tävlingskommittén

Skribent: Stine Åséll
E-post: Adressen Gömd

Ianseo

Instagram

 Facebook

Postadress:
Stockholms BK - Bågskytte
c/o Priklonsky, Öregrundsgatan 7
11559 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info