Adriannas stipendium till Ludvig!

07 DEC 2015 09:42
Adrianna Hola, en av klubbens mest framgångsrika juniorskyttar, lämnade oss i stor sorg och saknad hösten 2014. Till Adriannas minne har Stockholms BK instiftat ett stipendium som delas ut årligen till en av klubbens aktivt tävlande juniorer. Stipendiaten ska i Adrianna Holas anda visat prov på glädje, kamratskap och ambition. Stipendiaten utses bland tävlingsaktiva juniorer gemensamt av Stockholms Bågskjutningsklubbs styrelse och tränare.

• Uppdaterad: 07 JUN 2016 23:40

Styrelsen har beslutat efter tränarnas motiveringar att Adrianna Holas Minnesstipendium 2015 delas ut till Ludvig Bergöö med motiveringen:

”Ludvig står för kamratskap och gruppens bästa i en fin dynamik. Ludvig är ödmjuk, kunskapstörstande, nyfiken och metodisk. Hans närvaro bidrar till trevlig stämning i klubben oavsett syssla. Ludvig har alla dessa egenskaper samt en nyfikenhet och kunskap som han gärna delar med sig av.”

Stort grattis Ludvig!

Foto: Gonzalo Irigoyen