CORONAREGLER I HALLEN

11 JAN 2022 16:20
På grund av den rådande pandemisituationen inför vi nya regler på klubben med omedelbar verkan!
  • Uppdaterad: 11 JAN 2022 16:20

[English below]

För att kunna vistas på klubben under de öppna träningstiderna så behöver samtliga över 12 års ålder skicka in vaccinations-bevis giltigt till minst den 5/4 då vi flyttar ut, alternativt intyg vid medicinska skäl till This is a mailto link. Mailet kommer sedan omgående att raderas. Skicka in vaccinationsbeviset exempelvis som skärmdump eller pdf.

Även begränsningar för antal personer som får vistas i hallen har införts. Ett maxantal på totalt 8 personer (6 på skjutlinjen och 2 personer i övriga rum – skyltar sitter uppe i hallen) får vistas i hallen samtidigt. Juniorträningen är undantagen detta.

För att förenkla har vi skapat ett bokningssystem, där man bokar sin plats på våra öppna träningstider. Klicka här för att komma till bokningen. Välj din tid, fyll i dina uppgifter och boka.

Följande gäller:

- Endast skyttar i lokalen, inga medåkare.

- Munskydd skall användas under hela vistelsen i hallen, och skall sättas på ovanför trappan.

- Munskyddet tas endast av vid skytte på skjutlinjen.

- Avstånd skall hållas.

- Var noga med handhygien. Tvätta händerna /använd handsprit.

- Endast juniorer och juniortränare på plats under juniortiderna (tisdagar 17.00-19.30).

Dessa regler finns till för att alla ska känna sig säkra på klubben och bågskytteträningen. Vi behöver alla hjälpas åt. Om denna information väcker oro eller frågor, skicka ett sms till Kicki på telefonnummer 0761092924 så ringer hon tillbaka.

Med vänlig hälsning,
En kämpande Styrelse

__________________________________________

Hi Stine,

Due to the pandemic we are still in, we have now decided to introduce new rules at the club that apply from now on. This email intends to inform about what now applies at the club (Högdalshallen) - important that you read the information below carefully.

- To be able to be at the club during the open training hours, you need to have sent in your vaccination certificate, or a certificate for medical reasons. This applies to all people who are 12 years and older. Make sure that your vaccination certificate is valid until April 5, i.e. until we move outdoors.
Send in the vaccination certificate – e.g. in the form of a screenshot or pdf – by email to This is a mailto link.
That email will then be deleted immediately after recieved.

- Due to the current pandemic situation and the spread of infection, restrictions have now been introduced for the number of people who can be at our indoor facility (Högdalshallen), with a maximum number of 8 people (6 on the shooting line and 2 people in other rooms - signs have been put up in the hall) that may be in the hall at the same time. Tuesday’s junior practice hours are exempt (an exception) from this. We have therefore created a booking system, where you book a place at our open training times. Click here to book. You choose a time, fill in your information, and then book.

- Only archers can be in the facility, no company is allowed.

- Mouth guards must be used at all times except when shooting, and must be put on above the stairs before entering the shooting range.

- Distance must be kept.

- Have a good hand hygiene. Wash your hands / use hand sanitizer.

- Only juniors and junior coaches on site during the junior practice hours (Tuesdays 17.00-19.30).

These rules exists in order for everyone to feel safe at the club and during archery practice. We all need to help each other out.

If this information raises any questions or concerns - send a text (SMS) to Kicki on telephone number 0761092924 and she will call back.
No questions are stupid questions!

Best regards,
Styrelsen (The Board)