Sommar och vinter

Utomhusbanor vid Ryttarstadion

Våra banor ligger vid Ryttarstadion på Östermalm. Ni når oss enklast via SL-buss 55 från Skanstull mot Hjorthagen (Ropsten). 55:an har hållplatser vid bl a Södra Station, Slussen (Slussplan), vid 7-eleven på Birger Jarlsgatan (T- Östermalmstorg) samt vid Sturecompagniet, Stureplan. Avstigning vid hållplats Ryttarstadion, som ligger ca 50 meter från vår klubbstuga.

Inomhusbanor i Högdalshallen (okt-apr)

SBKs inomhushall ligger i Högdalshallen, 5 min från T-bana Högdalen. Restiden med grön linje mot Hagsätra är 19 min från T-centralen. Framme vid Högdalens T-bana går du ut och direkt höger, sedan höger igen och vänster vid parkeringen. Du ser hallen lite snett över parkeringen. Glöm inte inneskor.  Varmt välkommen!

Utomhusträningen - På sommarhalvåret när vi håller till vid vår egen stuga på Ryttarstadion kan du skjuta så ofta du vill om du har egen utrustning. Buttarna sitter uppe dygnet runt, men det är förstås lättare att skjuta när det är ljust. Behöver du låna utrustning får du hoppas på att någon är där och att stugan är öppen. Vi har också ett nära samarbete med BK Danapilen i Danderyd där vi tränar fält- och jaktskytte.

Skogskytte - för dig som vill träna skogsskytte under utomhussäsongen finns möjlighet att mot en avgift få instruktion på Danapilens jakt- och fältbanor i Danderyd. Utrustning kan lånas från Ryttarstadion mot underskrift. Ta kontakt med styrelsen för mer information.

Träning hos andra klubbar - bågskytteklubbbar runt om i Sverige tycker det är trevligt med besök, men vi rekommenderar att du tar kontakt med den aktuella klubbens styrelse först.

Uppdaterad: 2016-10-11 18:15
Skribent: Stine Åséll