Nyheter Bågskytteförbundet

Höstläger ungdomar 10 & 13klass

Järnvägens Bågskytteförening bjuder in till höstläger Detta läger vänder sig till ALLA ungdomar i 10- och 13-klass. Det spelar ingen roll om är ny skytt eller har skjutit i i flera år.

Datum: 18-19 oktober 2014

Tid & Plats: Vi samlas i Järnvägens inomhuslokal i Tomta. Lördagen den 18/10 kl.10.00

Lördag förmiddag åker 13-klassarna till Öppet hus på Alléskolan för information om den kommande bågskytteprofilen. 10-klass åker till Allébadet och badar.kl. 13 lunch, eftermiddagen fritt bågskytte.Lördagskvällen avslutas med middag, lekar och film.Söndag förmiddag skjuter vi Allépilen 60pil för 10-16 klass. Sedan slutUtrustning: Bågskyttematerial, luftmadrass, sovsäck + kudde,duschgrejor och badkläder

Kostnad: 200 kr/pers. inklusive bad och startavgift på tävlingen.Sätts in klubbvis på Bg: 5600-6281

Vid anmälan behöver vi personnummer samt kontaktuppgifter till en förälder om något mot förmodan skulle hända under helgen. Glöm inte att anmäla eventuell specialkost.

Anmälan: Emil Arnesson: earnesson@gmail.com

Senast onsdagen den 15:e oktober

Information: Emil Arnesson 070-7747934www.jif.nu

Välutbildade ledare - HTU

(2019-09-19 10:29)
Behöver föreningen kompetens, behöver du kompetens eller behöver någon annan kompetens?

HTU 1

(2019-09-19 10:26)
Vi har nöjet att inbjuda till Högre tränarutbildning del 1, 1-3 november

Rolf Volungholen, ansvarig för förenings- och distriktsutveckling, välkomnar vår nyanställda föreningskonsulent Therese Lundqvist. Therese börjar anställningen i slutet av oktober.

Silver till Stine och brons till Lina och slutligen silver till Fredrik, vilken dag!

Knappt halvvägs in i kvällen har vi silver för herrlaget och guld för Kaarina. Mer återstår.

Sverige gör succé i Kanada, tre individuella guldmatcher och en i lag imorgon, samt en bronsmatch!,

Årets Jakt-SM som arrangeras av Angered lockar 200 bågskyttar. Visst saknas några favoriter pga 3d-VM men de får väl skylla sig själva när de missar SM-medaljerna.

Idag tisdag kör 3D-VM igång, rapporterna talar om ett lag i bra form

Nu är det dags att anmäla sig igen till säsongens Allsvenska

Även om hela landslaget är på plats på helgens SM i Huskvarna, ett genrep inför nästa veckas resa till Kanada och VM, så är ändå SM öppet för alla, som vanligt. Det är många som tar chansen att mäta sig med de bästa.

Krav på registerutdrag från 1 januari 2020

Zandra Reppe tävlar i finalen av årets Europacup på söndag eftermiddag. Zandra är en av fyra, rankad trea och det avgörs i Wiesbaden.

Laget till Junior-VM klart

Till Junior-VM har Svenska Bågskytteförbundets sportkommitté tagit ut följande skyttar.

Svenska Bågskytteförbundet (SBF) söker Förenings- och utvecklingskonsulent SBF söker, för ett tvåårsprojekt, en förenings- och utvecklingskonsulent. Ett stimulerande jobb för dig som gillar utveckling

E-post: info@stockholmsbk.se