Nyheter Bågskytteförbundet

Höstläger ungdomar 10 & 13klass

Järnvägens Bågskytteförening bjuder in till höstläger Detta läger vänder sig till ALLA ungdomar i 10- och 13-klass. Det spelar ingen roll om är ny skytt eller har skjutit i i flera år.

Datum: 18-19 oktober 2014

Tid & Plats: Vi samlas i Järnvägens inomhuslokal i Tomta. Lördagen den 18/10 kl.10.00

Lördag förmiddag åker 13-klassarna till Öppet hus på Alléskolan för information om den kommande bågskytteprofilen. 10-klass åker till Allébadet och badar.kl. 13 lunch, eftermiddagen fritt bågskytte.Lördagskvällen avslutas med middag, lekar och film.Söndag förmiddag skjuter vi Allépilen 60pil för 10-16 klass. Sedan slutUtrustning: Bågskyttematerial, luftmadrass, sovsäck + kudde,duschgrejor och badkläder

Kostnad: 200 kr/pers. inklusive bad och startavgift på tävlingen.Sätts in klubbvis på Bg: 5600-6281

Vid anmälan behöver vi personnummer samt kontaktuppgifter till en förälder om något mot förmodan skulle hända under helgen. Glöm inte att anmäla eventuell specialkost.

Anmälan: Emil Arnesson: earnesson@gmail.com

Senast onsdagen den 15:e oktober

Information: Emil Arnesson 070-7747934www.jif.nu

Stenvallsteamet, Christine, Ludvig och Jonatan är nu på väg till Nimes

Förbundstyrelsen har på sitt senaste möte utsett årets ledare för 2018

Idrottspolitik

(2019-01-16 17:42)
Riksidrottsförbundet har presenterat ett uppdaterat intressepolitiskt program. I programmet har vi samlat de för idrottsrörelsen viktigaste frågorna där förutsättningarna behöver förbättras och förändras.

Korren omgång 4

(2019-01-15 16:48)
Nu är vi igång igen

Inkluderande bågskytte

(2019-01-13 23:15)
Allsvenskan, lagtävlingen där alla våra skjutstilar deltar, har nu kört igång i samtliga grupper.

Denna vecka startar korren upp efter juluppehållet. Som vanligt är vitsen med korren att alla får vara med. Det innebär bla att de juniorer som bytt åldersklass får skjuta klart sin gamla klass även efter årskiftet.

Nytt år igen

(2019-01-03 23:24)
Personlighet är bra men ibland blir vi litet för personliga

Förbundsstyrelsen och anställda vill önska alla, överallt och just nu God Jul

Conny Wallon, Mjölby, har utsetts till ny sportchef på ideell basis från 1 januari 2019

Korren är nu igång för inomhussäsongen. Omg 2 klar

Allsvenskan är nu igång, åtminstone i syd östra delen av vårt land

Vid senaste mötet fastställde förbundsstyrelsen en uppdaterad Alkoholpolicy

Förbundsstyrelsen har vid senaste mötet fastställt en uppdaterad Jämställdhetspolicy

Almanackan 2019

(2018-12-07 23:09)
Nu är det dags att beställa almanackan med alla, i rätt tid ansökta, svenska tävlingar 2019. Vid beställning till kansliet@bagskytte.se innan den 15:e dec så bör de vara hos er innan tomten knackar på.

En enig förbundsstyrelse utsåg på sitt möte i helgen Lina Björklund till Årets skytt.

Facebook  InstagramIanseo

E-post: info@stockholmsbk.se