Nyheter Bågskytteförbundet

Höstläger ungdomar 10 & 13klass

Järnvägens Bågskytteförening bjuder in till höstläger Detta läger vänder sig till ALLA ungdomar i 10- och 13-klass. Det spelar ingen roll om är ny skytt eller har skjutit i i flera år.

Datum: 18-19 oktober 2014

Tid & Plats: Vi samlas i Järnvägens inomhuslokal i Tomta. Lördagen den 18/10 kl.10.00

Lördag förmiddag åker 13-klassarna till Öppet hus på Alléskolan för information om den kommande bågskytteprofilen. 10-klass åker till Allébadet och badar.kl. 13 lunch, eftermiddagen fritt bågskytte.Lördagskvällen avslutas med middag, lekar och film.Söndag förmiddag skjuter vi Allépilen 60pil för 10-16 klass. Sedan slutUtrustning: Bågskyttematerial, luftmadrass, sovsäck + kudde,duschgrejor och badkläder

Kostnad: 200 kr/pers. inklusive bad och startavgift på tävlingen.Sätts in klubbvis på Bg: 5600-6281

Vid anmälan behöver vi personnummer samt kontaktuppgifter till en förälder om något mot förmodan skulle hända under helgen. Glöm inte att anmäla eventuell specialkost.

Anmälan: Emil Arnesson: earnesson@gmail.com

Senast onsdagen den 15:e oktober

Information: Emil Arnesson 070-7747934www.jif.nu

I samråd med Sportchefen har vi enats om att 17 skyttar kommer att utgöra laget som ska resa till Kanada. Under hela säsongen har jag, noga följt resultat och utveckling på hela bruttogruppen plus ett antal skyttar som inte har varit med i gruppen.

I helgen avgörs Junior-SM i Mjölby och Motala

Förändringar i juniorlandslaget inför kommande säsong

Nya juniorkaptener

(2019-06-29 09:35)
Förändringar i juniorlandslaget. Rolf Rönnlund kliver av efter fem framgångsrika år som förbundskapten för juniorlandslaget i tavla.

NUM

(2019-06-26 06:56)
NUM börjar närma sig, är allt på plats, är du anmäld i rätt klass? Vill du skjuta i blågul tröja?

Årets utomhuskorre är nu genomförd

Samtliga tävlingar, inklusive DM(om samtidigt som annan tävling skall två ansökan göras) som skall in i tävlingskalendern framledes skall ansökas via vår resultatdatabas.

Ett litet men nog så naggande gott landslag åker på egen finansiering till Berlin

Joakim Limås och Hampus Borgström kommer delta på World Cup i Berlin 2-7 juli

Christine Bjerendal vinner tävlingen om de tre sista platserna till OS-2020 på detta VM i Holland.

Klockan 15:15 idag går Christine Bjerendal upp i 1/16 mot Hye Jin Chang, Sydkorea.

FK Lennart Nordsvahn har gjort sitt första urval

Förbundskapten Lennart Nordsvahn har nu tagit ut en första omgång av skyttar till 3D-VM i Kanada

Det svenska damlaget lyckades tyvärr inte med bedriften att vinna mot 7:e-rankade Ukraina och ta sig vidare till 1/4-final. Förlust 3-5, men vilken fantastisk insats av de svenska damerna.

5-1 mot 10:e-rankade USA är en oerhörd framgång för svenskt bågskytte och nu väntar 7:e-rankade Ukraina på onsdag 12/6 kl 16.30.

Facebook  InstagramIanseo

E-post: info@stockholmsbk.se