Nyheter Bågskytteförbundet

Höstläger ungdomar 10 & 13klass

Järnvägens Bågskytteförening bjuder in till höstläger Detta läger vänder sig till ALLA ungdomar i 10- och 13-klass. Det spelar ingen roll om är ny skytt eller har skjutit i i flera år.

Datum: 18-19 oktober 2014

Tid & Plats: Vi samlas i Järnvägens inomhuslokal i Tomta. Lördagen den 18/10 kl.10.00

Lördag förmiddag åker 13-klassarna till Öppet hus på Alléskolan för information om den kommande bågskytteprofilen. 10-klass åker till Allébadet och badar.kl. 13 lunch, eftermiddagen fritt bågskytte.Lördagskvällen avslutas med middag, lekar och film.Söndag förmiddag skjuter vi Allépilen 60pil för 10-16 klass. Sedan slutUtrustning: Bågskyttematerial, luftmadrass, sovsäck + kudde,duschgrejor och badkläder

Kostnad: 200 kr/pers. inklusive bad och startavgift på tävlingen.Sätts in klubbvis på Bg: 5600-6281

Vid anmälan behöver vi personnummer samt kontaktuppgifter till en förälder om något mot förmodan skulle hända under helgen. Glöm inte att anmäla eventuell specialkost.

Anmälan: Emil Arnesson: earnesson@gmail.com

Senast onsdagen den 15:e oktober

Information: Emil Arnesson 070-7747934www.jif.nu

Även om hela landslaget är på plats på helgens SM i Huskvarna, ett genrep inför nästa veckas resa till Kanada och VM, så är ändå SM öppet för alla, som vanligt. Det är många som tar chansen att mäta sig med de bästa.

Krav på registerutdrag från 1 januari 2020

Zandra Reppe tävlar i finalen av årets Europacup på söndag eftermiddag. Zandra är en av fyra, rankad trea och det avgörs i Wiesbaden.

Laget till Junior-VM klart

Till Junior-VM har Svenska Bågskytteförbundets sportkommitté tagit ut följande skyttar.

Svenska Bågskytteförbundet (SBF) söker Förenings- och utvecklingskonsulent SBF söker, för ett tvåårsprojekt, en förenings- och utvecklingskonsulent. Ett stimulerande jobb för dig som gillar utveckling

Laget är nu uttaget av fk Conny Wallon

Laget till Fält-EM

(2019-08-06 18:50)
Tf förbundskapten, tillika Sportchef, Conny Wallon har nu tagit ut laget till EM i Slovenien 1-5 oktober

LOK-stödet - dags igen för ansökan, sista dag 25 aug. Vi ber alla föreningar ta tag i detta omgående. För SBF:s ekonomi är LOK en av fyra delar som vår bidrag från RF beräknas på. Som sedan indirekt går till ex Utbildning och Elit. Så alla behövs.

Fält-SM och Swedish Open avgjordes även i år i Nora, återigen med utmanande banor och mycket bra arrangemang. Extra roligt var att se alla juniorer som klev fram, fem på medaljplats varav två guld, klarade de terrängens krav bättre?

Fk Tomas Johansson presenterar redan idag förutsättningarna för 2020

Recurve 2020

(2019-07-23 12:05)
Riktlinjer för uttagning av rekurvlandslaget till Europamästerskapet(EM) i Antalya 18-24 maj 2020 samt World Cup(WC) i Berlin 21-28 juni 2020.

Så är Tavel-SM för seniorerna avslutat, även i år i Helsingborg. SM var som vanligt öppen för alla, de bästa var på plats och spännande tävlingar blev det, med fina resultat i kvalet då vädret var bra. Alla resultat som vanligt på www.ianseo.net

I samråd med Sportchefen har vi enats om att 17 skyttar kommer att utgöra laget som ska resa till Kanada. Under hela säsongen har jag, noga följt resultat och utveckling på hela bruttogruppen plus ett antal skyttar som inte har varit med i gruppen.

I helgen avgordes Junior-SM i Mjölby och Motala

Facebook  InstagramIanseo