Inomhusbanor i Högdalshallen (okt-apr)

Stockholms BK´s inomhushall ligger i Högdalshallen, 5 min från T-bana Högdalen. Restiden med grön linje mot Hagsätra är 19 min från T-centralen. Framme vid Högdalens T-bana går du ut och direkt höger, sedan höger igen och vänster vid parkeringen. Du ser då hallen lite snett över parkeringen.

Inomhus har vi givetvis inneskor, t.ex. gympaskor.

Varmt välkommen!

Utomhusbanor vid Ryttarstadion (apr-ok)

Banorna ligger vid Ryttarstadion på Östermalm. Ni når oss enklast via SL-buss 55 från Skanstull mot Hjorthagen (Ropsten). 55:an har hållplatser vid bl a Södra Station, Slussen (Slussplan), vid 7-eleven på Birger Jarlsgatan (T-östermalmstorg) samt utanför Sturecompagniet, Stureplan. Avstigning vid hållplats Ryttarstadion.På samma sida vägen ser du banan. Du måste gå lite tillbaka, varifrån bussen kom, för att komma runt staketet.

Om bussar inte går pga idrottstävlingar eller annat är det enklast att ta tunnelbanan till station Tekniska Högskolan, gå via Lindstedtstvägen, sedan norr om Sofiahemmet.

Om du kommer med bil, passera Klubbstugan på Södra Fiskartorpsvägen, ta sedan av första vägen till höger och ställ dig på Ryttarklubbens parkeringsplats.

Uppdaterad: 16 AUG 2018 12:56
Skribent: Stine Bergholtz