Välkommen till Stockholms BK

Innan du blir medlem i Stockholms Bågskjutningsklubb måste du först gå vår Prova-På där du introduceras till bågskyttesporten och vår klubb. Har du varit medlem i SBK eller annan bågskytteklubb tidigare kan du självklart bli medlem utan att genomgå en Prova-På.

Årsavgift 2018

Årsavgiften består av medlemsavgift och en träningsavgift.

Medlemsavgiften är 350 kr för seniorer och 230 kronor för juniorer. Medlemsavgiften ingår i årsavgiften.

Senior - Fyller lägst 21 i år, medlemsavgift 350 kr + träningsavgift 1150 kr: 1 500 kr.

Junior -Fyller högst 20 i år, medlemsavgift 230 kr + träningsavgift 520 kr: 750 kr.

Ny medlem under året

Nya medlemmar som börjar under året betalar medlemsavgiften plus träningsavgift per kvarvarande månad från och med den månad man blir medlem. Träningsavgiften för kvarvarande månad är 115 kr för seniorer och 52 kr för juniorer. Exempel: en senior som börjar i maj betalar för maj t o m december dvs. 8 månader och detta kostar då 350 + 115 x 8 = 1 270 kr.

Du som är ny i klubben och betalar in årsavgift fr.o.m mitten på november 2017 betalar in full avgift. Den räknas då för 2018 men medlemskapet gäller omgående efter att medlemskapet godkänts.

Familjerabatter

Alla seniorer betalar fullt pris. Om den tredje familjemedlemmen är en junior så blir det rabatt. Den junioren betalar endast medlemsavgiften.

Exempel 1

Två seniorer och en eller flera juniorer i samma familj:

De två vuxna betalar fullt pris, och junioren/juniorerna betalar 230 kr/person.

Exempel 2

En senior och två juniorer i samma familj:

En senior och en junior betalar fullt pris, den andre junioren betalar 230 kr.

Vad ingår i årsavgiften?

• All utrustning lånar du utan kostnad av klubben.
  • Ledarledda träningar
  • Tävlingslicens efter genomgången licensutbildning och prov ingår.
  • Skyttar med landslagsuppdrag kan ansöka om resebidrag/bidrag till egenavgifter.
  • Försäkring ingå i medlemsavgiften. Klicka för mer information.

Hur skall jag betala?

• Avgiften betalas till PG 190327-7. Obs! Märk inbetalningen med årsavgift och namn eller medlemsavgift och namn om du endast betalar medlemsavgiften.

Nedan fyller du i din ansökan!

OBS! För att din ansökan ska kunna behandlas och godkännas måste den vara komplett och alla fält vara ifyllda.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter