Begravning för vår fina Otto

2018-10-29 20:47
Begravningen äger rum den 30/11 kl. 14.00 i Finska kyrkan på Slottsbacken i Stockholm. Alla är välkomna, anmäl er för kaffet enligt annonsen längre ner på sidan under texten om Otto.
  • Uppdaterad: 2018-10-29 20:47

Otto Kalevi Silmo har skjutit sin sista pil och saknaden är stor hos oss på Stockholms BK. Otto kom till Sverige från Finland 1959 och arbetade då på restaurang Flemingsbaren. Ett stort intresse var idrott och alldeles särskilt friidrott, som han också själv var mycket aktiv i. Han var en fantastisk person, alltid villig att hjälpa till, fanns på plats i vår klubbstuga 365 dagar om året och tränade både styrketräning och sköt pilbåge varje dag i hela sitt liv. Han var en självklarhet i klubben, hade alltid något uppmuntrande att säga och kaffet igång för en kopp och ett härligt samtal. Engagemanget i idrott var stort och ingen hade bättre ordning än Otto, på resultat, tider och heta namn i det mästerskap som var aktuellt. Otto blev 84 år, och han var en unik förebild för alla. Han somnade in stilla i sitt hem under den gångna helgen och kommer att sörjas djupt av sin stora bågskyttefamilj och av sin systerdotter Gabriella.
Med stor värme och saknad, klubbkamraterna

Begravningsannons

Skribent: Stine Åséll